Velkommen, o’kreative vår!

Eller? I dag formiddag lavet nemlig snøen ned her på Hamar. Men den ble ikke værende heldigvis, og nå i kveld har solen atter tittet frem.

Joda, slapp av, sommeren kommer - enten værgudene vil eller ei! (foto: SXC.hu)

Men værgudenes spill til tross – kalenderen viser vårmåneden mai – og det er en fantastisk måned. Det blir lysere, varmere og alt våkner igjen til liv. Så også kreativiteten!

Jeg må nok innrømme å ikke ha vært den ivrigste bloggeren på kloden de siste månedene. Det har sine grunner, og en av dem er utvilsomt at jeg begynte i en ny og spennende jobb i mars. Det krever sitt å sette seg inn i en ny rolle, og med familielivet i tillegg får døgnets timer fort ben å stå på.

Men jaggu mangler det ikke på planer! Til tross for at jeg har MER enn nok å holde på med, er det utvilsomt noe spesielt ved det å ha et eget prosjekt – å drive sitt eget nettsted. Jeg har noen ganske konkrete planer rundt dette nå – som jeg håper å sette ut i live litt etter litt. Som et hobbyprosjekt i det minste.

Ved å ha et nettprosjekt sånn «på si» holder man seg jo oppdatert på utviklingen – og det tror jeg er viktig. Det er viktig å være med i loppen lissom.

Men vi får se. Først tar jeg nok sommeren med god samvittighet. Men til høsten… når mørket senker seg og nettene blir lange… DA! 🙂

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)