Twitter-portal med potensiale

tvitreDet dukker stadig opp nye tjenester og muligheter i Twitter-sfæren. En av disse er tvitre.no, som er en portal og søkemotor for norske Twitter-brukere.

Her kan du bla deg rundt i Twitter-brukerne basert på ulike kriterier, som geografi, bransje og så videre. Kjendislisten er også på plass, selvsagt.

Tvitre har også en del interessante statistikk-muligheter, og du får en Tvitre-rank basert på hvor mange norske brukere som følger deg.

Du får «din egen» side når du velger å følge @tvitre  – og her er min. Som du ser har jeg i skrivende stund en rank på fantastiske 4428 – som betyr at det er 4427 personer i Norge som har flere norske følgere enn meg.

Bør sjekkes ut!

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)