Takk for meg, Hardware!

Fra en "workshop" i Hardware.nos tidlige dager, i september 2000 (Martin L. Wirak til venstre)

Jeg føler meg utrolig heldig, priviligert og takknemlig. Det er det veldig mange grunner til, men en av de viktigste er at jeg har fått lov til å jobbe med Hardware.no og nettverket rundt de siste drøye ti årene.

Dette fantastiske miljøet med nisje-nettsider og debattfora hovedsakelig innenfor teknologi, som har hatt en fantastisk utvikling siden den spede starten på slutten av 90-tallet.

Fra mørke studenthybler ble Hardware-spiren født, med Martin L. Wirak i spissen, med et stadig voksende team av flinke folk rundt seg. Vi utfordret de store, mer etablerte aktørene og vokste oss stadig større.

Så spennende ble vi, at Orkla Media etter hvert kom på frieri og vi ble senere en del av Edda Media. Nå sitter Hardware-redaksjonen og de andre søster- og nisjesidene i Edda Media sentralt i Akersgata – men motivasjonen er den samme som før: Hjelpe brukerne til å gjøre de beste kjøpene i en stadig voksende jungel av elektronikkprodukter.

I går hadde jeg min siste dag på kontoret i Akersgata – i det minste i offisielt ærend. Det ble en knakende bra avslutning, med nydelige kaker, noe godt i glasset, og rørende flotte ord og gaver.

«Hardware» har vært babyen min i mange år. Men nå er babyen voksen. Den står for lengst på egne ben. Den har flyttet ut og klarer seg selv. Livet går videre, men slektskapet og tilknytningen vil alltid være der. Jeg vil garantert stikke innom på besøk – selvsagt på nett, men også rent fysisk.

Jeg kommer til å savne nisje-gjengen hos Edda Media, det er helt sikkert. For en fantastisk bra samling med flinke, hyggelige og genuine mennesker!

Tusen takk for meg, takk for at jeg har fått bli kjent med alle sammen og takk for alle som har lest og bidratt til å gjøre Hardware.no og resten av nettverket til det det er.

For min del er Hardware-epoken nå over, men eventyret – det fortsetter videre uten meg. Masse lykke til alle sammen!

Mandag 15. mars starter jeg opp som kommunikasjonsrådigver hos Eidsiva Energi,  som er et av landets største energiselskap med ca 1000 ansatte. Jeg har blitt svært godt mottatt der – og gleder meg veldig til å begynne for fullt. Det blir en ny tilværelse med mye nytt å ta tak i – ikke minst i disse «strømpris-tider» 😉

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)