Stille før stormen?

Tja, ikke akkurat, men det er iallfall stille. På bloggfronten – for min del altså. Jeg har ikke akkurat spydd ut kreative, samfunnsnyttige og merverdiskapende blogginnlegg i det siste. Men det har sine grunner.

Blir det storm, flau bris eller bare flaut? (Foto: sxc.hu/Zhonk)

Sommeren er en av disse grunnene. For når det steker i solveggen og kveldene er lange og lyse er det ikke akkurat mister PC som frister mest. Nå har vel ikke sola stekt veggen så alt for mye i sommer, men åkke som. Det har hendt. Og lyst har det definitivt vært.

I mars begynte jeg i en ny og spennende jobb – som kommunikasjonsrådgiver hos Eidsiva Energi på Hamar. Her jobber jeg blant annet mye med digitale kanaler, pluss at jeg har ekstra fokus på ny fornybar energi som bio og vind. Den nye jobbhverdagen har selvsagt tatt en god del «fokus» – og det å kaste seg over bloggskriving på fritiden etter jobb har ikke vært pri 1 – for å si det sånn. Dessuten – hus, hage, frue og onger (i vilkårlig rekkefølge, for øvrig) krever også sitt 🙂

Men jeg merker jo det kribler i fingrene. Selv om jeg har en svært spennende og variert hverdag på jobb, som også inkluderer jobbing med innhold og tekster, er det noe spesielt med å skrive om akkurat det man har lyst til – og interesserer seg og brenner alt mest for. Derfor mener jeg det er flott å kunne blogge litt ved siden av.

Vel – så var det dette med tiden da. Men nå kommer jo høstmørket sigende og nettene blir lange. Da må jeg vel få mer tid til å pusle med noe på fritiden?

Det er iallfall hva jeg håper – og tror. Og hvorfor da nøye seg med en tradisjonell blogg? Hvorfor ikke gjøre enda mer ut av det?

Jeg jobber med et aldri så lite prosjekt – som foreløpig eksisterer aller mest på idéstadiet – men noe tid har jeg brukt på dette de siste ukene. Du kan jo titte innom Herresalongen.no – og legge igjen e-postadressen din – så skal du få beskjed når ting begynner å skje.

I så fall blir det neppe mer aktivitet enn før her på denne bloggen. Men da har jeg i det minste en god unnskyldning. Hvis man måtte trenge noe sånt da.

Kos deg i høststormene! 🙂

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)