Spillelister for Spotify

spotify_shotSpotify er en knakende bra tjeneste – ingen tvil om det. Jeg betaler gladelig en hundrings i måneden for Premium-versjonen, uten forstyrrende reklameavbrudd og noe bedre lydkvalitet. Samtidig er det ingen tvil om at Spotify kunne vært så mye mer.

Tenk bare så mye mer Spotify kunne gjort rundt det sosiale aspektet. Se sine venners spillelister, se hva andre har lyttet på, ha ulike topplister, anbefalte spillelister osv. Rett og slett bygge et skikkelig community rundt Spotify. Det kommer helt sikkert på et tidspunkt.

Jeg digger å søke rundt etter ny musikk på Spotify, men har mange ganger gått litt tom for nye impulser. Jeg har rett og slett savnet det sosiale aspektet, få enda flere mer inspirasjon rundt hva jeg skal lytte på.

Inntil Spotify selv kommer med bedre løsninger her, finnes det en del «eksterne» kilder som kan inspirere og hjelpe deg til å komme over ny musikk. Her har jeg samlet noen av dem jeg har kommet over:

Listen oppdateres fortløpende. Tips meg gjerne!

Jeg må også dele et par lister jeg selv har spikret sammen:

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)