Peonene blomstrer!

En flott hage-langhelg har det vært! Nå lukter det helt fantastisk ute i hagen – og på terassen. Syriner, peoner og iris er i full blomst. For en flott tid dette er!

Neste prosjekt blir å teste en plenrens-greie. Jeg er smålei av å ha mer løvetann og groblad i hagen enn skikkelig gress.

Ja, og forresten: En ny klematisk er handlet inn – «The President«. Den forrige var vanskjøttet av tidligere huseier og orket ikke mer. RIP.

Veldig snart kommer også de første rosene til å springe ut. Det blir spennende å se om den ene klatrerosen viser seg frem i år. Etter å ha vært døden nær skyter den nå skudd i alle bauger og kanter. Satser på at det er en lyserosa variant!

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)