Gutterommet ferdig!

Variasjon  i hverdagen er viktig. Oppussing er i så måte et smart tidsfordriv – når dagsformen tillater det. Nå har også omsider har veslegutten fått sitt helt eget rom! Første natt er vel overstått.

Det var jo «bare å male rommet, så det burde ikke ta mer enn et par ukers tid – maks. I praksis tok det vel nærmere 2 måneder… Ting Tar Tid!

Resultatet ble slett ikke galt. Utrolig hva egghvite lister/karmer, hvitt tak og lyse veggfarger gjør for velværen. Jotuns helt ferske Sens-maling ble tatt i bruk. Takfargen er som vanlig helt hvit, mens blåfargen på veggen heter «Polar Adventure» (S0510-R90B). Skeptisk til fargen etter første strøk, men ser likevel ut til å funke ganske bra. Den får sitte på et par år iallfall.

Det overlates til fruen å skaffe tekstiler for vindus-bruk. Det samme gjelder organisering av skapplass. Min jobb er gjort. Så var det å se seg om etter neste prosjekt.  Og det mangler ikke på dem! 🙂

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)