Latterlig billige nett-PC-er

Du har selvsagt hørt om nett-PC-ene, de små og billige bærbare maskinene som har flommet inn i markedet det siste året. Nå får du en av de første modellene på markedet, Asus Eee PC 701 (nedenfor), for bare litt mer enn 1500 kroner.

Asus Eee PC 701

Det er vanvittig billig, selv om maskinen teknologisk er langt fra siste skrik. Likevel duger den til det folk flest bruker maskinene sine til, nemlig surfing, nettbank e-post og chat, for ikke å glemme fjesboka.

En super ekstra-PC, sofamaskin, julegave til fruen, whatever… Bare merk at den kommer med en Linux-variant som standard, men det er fullt mulig å legge inn f.eks. Windows XP på den også.

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)