Lang leveringstid på Octavia TSI

I dag har jeg fått beskjed om at produksjonen av min nye bil blir forsinket – og ikke kommer i gang før uke 35. Det er slett ikke overraskende, men likevel ganske skuffende.

Octavia 1,4 TSI: 15 ukers leveringstid krever en dose tålmodighet
Octavia 1,4 TSI: 15 ukers leveringstid krever en dose tålmodighet

Opprinnelig var produksjon bekreftet fra fabrikk til å begynne uke 26 – men det forstod jeg alt ved bestilling i uke 24 var alt for optimistisk.

Det betyr at total leveringstid på min nye Skoda Octavia 1,4 TSI ser ut til å bli 15 uker – minst. Den ventes å ankomme i Staden i slutten av september.

Jeg overlever det, men det er klart det er småkjipt. Det er uansett verdt å vente på denne god-motoren, som i badass-versjonen med både turbo og kompressor ble kåret til årets motor 2009!

Den som venter…!

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)

Bil