Kutt ut IE6!

Er du en av dem som fortsatt tviholder på gamle Internet Explorer 6? Det bør du sluta1te med. Denne nettleseren er for lengst utdatert, både rent teknisk og sikkerhetsmessig.

I disse dager ruller en kampanje over medie-Norge, hvor stadig flere nettaktører dropper støtte for IE6. Det betyr at utviklingsressurser kan frigjøres til å fokusere på å lage bedre tjenester.

Det betyr samtidig at en del personer i den ikke-tekniske sjangeren nok må belage seg på å oppgradere til IE7 eller aller helst – hoppe over på Firefox eller Opera.

Flere av de store nettavisene har ifølge TU.no nå installert et skript, som gir IE6-brukere automatisk beskjed om å oppgradere. Tek.no-nettverket melder nå også om en tilsvarende automatisk varsling.

Hjelp bransjen med dette tiltaket – og få foreldre, besteforeldre og andre typiske ikke-tekniske personer til å ta i bruk en mer moderne nettleser.

Share

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tech og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, ansvarlig redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tech er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malekoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)