Ikea-vitrine fikk nytt liv

a

Fra ubehandlet trehvitt til stilrent, originalt og lækkert! Ikea trenger ikke å være A4. Det er utrolig hva noen strøk maling og tapetrester gjør. Men du verden for en slitsom jobb!

Trikset var å droppe å maskere – men heller bare male i vei med masse søl på glasset som resultat, men så å bruke malingsskrape til slutt. Det er altså ifm. malingsskrapa det noget  slitsomme kommer inn i bildet – for malingen satt godt  (og fikk tørke alt for lenge). Men resultatet ble slett ikke galt og «trimmen» får man jo på kjøpet.

Dermed har Sentimento-glassene fått et nytt hjem.

Grei vinter-syssel i snekkerbua! 🙂

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)