Hvem er Håvard Røste?

Håvard Røste værsågod!

Håvard RøsteBak bloggen Roste.no står Håvard Røste, gift tobarnsfar med hus, hage og stasjonsvogn – men ikke bikkje! Jeg har 20 års erfaring med kommunikasjon, forretningsutvikling og ledelse. Brenner for alt som er digitalt!

I løpet av disse årene har jeg hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, prosjektleder og daglig leder. I tillegg har jeg vært med på flere bedriftsetableringer. Jeg har med andre ord vært på de fleste sider av bordet – jeg har erfaring med både børs og katedral.

En tidligere kollega kalte meg en «nerd med antenner». Det kan jeg leve godt med! 🙂 Skal jeg forsøke sette meg selv i en slags bås velger jeg å kalle meg en innholdsutvikler med sans for business. 

Jeg er utdannet innen systemutvikling (Diplomkandidat/Bachelor fra DPH/NITH) og multimedia (Graduate Diploma in Multimedia fra Auckland University of Technology), men stor fasinasjon for Internett kombinert med utpreget skrivekløe, gjorde at jeg peilet meg kjapt inn mot nettmedier.  Der endte jeg opp som medgründer av Hardware.no, som senere utviklet seg til Hardware/Tek.no-nettverket og ble kjøpt opp av Orkla Media (senere Edda Media og Amedia).

Interessen for ny teknologi er stor og jeg er en informasjonsjunkie av rang. Jeg er godt plantet i den nye mediebransjen og opptatt av de forandringene nettet fører med seg. Er brennende opptatt av å ta i bruk ny teknologi, det være seg i mediebransjen eller samfunnet for øvrig. Men i den senere tid har jeg også blitt mer opptatt av mennesker. Det er utrolig spennende å se hva begeistring og ansvarliggjøring kan gjøre med motivasjonen til folk! Ledelse er et fagfelt jeg de siste årene har funnet stadig mer interessant.

For tiden jobber jeg i Hamarregionen Utvikling, som er kontakt- og kommunikasjonsorgan for næringslivet i Hamar, Stange og Løten kommuner. Vi jobber for å få bedrifter til å etablere seg i regionen og for få flere til å bosette seg her. Blant oppgavene mine er kommunikasjon og markedsføring, prosjektledelse og rådgivning. Jeg stortrives med å hjelpe frem den regionen jeg er så glad i, og opplever at alle piler peker i riktig retning for Hamarregionen for tiden!

Når jeg ikke jobber med kommunikasjon, nye medier, teknologi eller trakterer familien, er det trolig hammeren eller malekosten som svinges, hageredskapene som er i aksjon eller joggeskoene som slites ut. Ut over det kan det være edle, skotske dråper som behøver besmakning eller håndrullede tobakksprodukter som krever sin oppmerksomhet. I  (sjeldne) ledige stunder kan det også gå hardt ut over tangentene på stakkars Roland.

Kontakt
Du kan kontakte meg på e-post havard@roste.no og telefon 99 60 36 11.

Se også min profil på LinkedIn og følg meg gjerne på Twitter og Instagram.

og Google Buzz her
Share