Twitrer du?

a3

Synes du Facebook ikke blir detaljert nok? Vil du fortelle hele verden hva du driver med akkurat nå? Da kan Twitter være noe for deg.

På mange måter kan Twitter sammenlignes med statusfeltet i Facebook. Man har 140 tegn til rådighet for å sende korte meldinger, om hva man driver med, stille spørsmål om ting man lurer på m.m.

Du kan følge personer og personer kan følge deg. Det vil si at man holder seg oppdatert hva hva de andre driver med og vice versa.

Du ser ikke helt nytten sier du? Nei, det er et poeng. Men det er uansett ganske spennende å teste ut – og se hva det utvikler seg til. Du finner min Twitter-konto på http://twitter.com/Roozty.

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)