Hamarregionen

Hamarregionen neste!Hamarregionen er i stor vekst. Nær sagt alle piler peker oppover. Hva er vel da mer naturlig enn å gi noe tilbake til den regionen jeg er så glad i?

I dag har jeg min første dag som prosjektleder i Hamarregionen Utvikling (HRU). HRU er et idéskapende, initiativtakende og koordinerende organ som fungerer som kontakt- og kommunikasjonsorgan for næringslivet i regionen (PUH!).

Målsetningen er rett og slett at Hamarregionen skal tiltrekke seg nye innbyggere. Næringsliv og arbeidsplasser er naturligvis viktig for at folk skal bosette seg i området. Det er også viktig at regionen har attraktive tilbud til innbyggerne innen idrett, kultur og så videre. Alt henger sammen, som regionens eget kraftselskap så fint sier det.

Min rolle i HRU blir flersidig. Som den teknologi-nerden jeg er, vil nok et hovedfokus for min del være på å hjelpe frem teknologi- og IT-bedrifter. Det handler om å dyrke frem entreprenørskap, skape møteplasser og arenaer, få til samarbeid på tvers av kommunegrenser og initiere og drive frem internasjonale prosjekter og samarbeid. Jeg vil også ha et spesielt fokus på kommunikasjonsbiten, sysle med kampanjeutvikling, markedsføring og innholdsproduksjon. Altså variert – akkurat slik jeg liker det!

Skjønt, det å forlate den fantastiske gjengen i scootr er ikke bare-bare. Jeg er ekstremt takknemlig for den tiden jeg har fått som byråleder og rådgiver i det tradisjonsrike kommunikasjonshuset. Jeg har møtt masse nye mennesker og fått bryne meg på varierte oppgaver innen kommunikasjon, teknologi og ledelse. Jeg kommer aldri til å glemme den fine tiden på Stalloftet, lokalene hvor jeg først møtte kona. Jeg lover å komme innom på kaffe igjen snart! 🙂

Tusen takk for meg scootr og et stort og rungende HEI til Hamarregionen!

Ta kontakt
Er det noe du vil diskutere eller snakke med meg om? Ta kontakt med meg på havard AT roste.no, via sosiale kanaler eller telefon 99 60 36 11. Vi snakkes! 🙂

Følg meg gjerne på Twitter og knytt kontakt på LinkedIn.

 

Share

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har nærmere 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, kommunikasjon og medier. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tech og medier, men har også etter hvert fått sansen for folk. Har hatt roller som journalist, ansvarlig redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef og daglig leder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i Hamarregionen utvikling og reiseliv med hovedoppgaven klyngeleder for næringsklyngen VRINN. Når jeg ikke jobber med VR/AR/XR, næringsutvikling, kommunikasjon og teknologi, er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malekoster som svinges. Ellers blir fluestanga for lite brukt! :-)