Fantastisk funk!

jazz_funkDet er alltid en utrolig digg opplevelse å komme over hittil ukjent musikk som treffer deg midt i fleisen. Jeg har akkurat opplevd det – etter å ha surfet litt rundt på Spotify.

Plutselig dukker en skive ved navn «Jazz Funk» med «Mauro Ottolini 8Funk Project» opp. Javel, det høres kanskje litt harry ut, men la gå – vi kjører i gang, det skader neppe.

WOW!!! Første spor (8Funk) er innertier. Når jeg kommer til spor 5 – «My Flight» sitter jeg og hopper i stolen. Og det på en torsdagskveld. Dette er nær perfekt… Herregud! Mer… meeeeer!

Sjekk også ut spor 7 – «Acid Ice«. Disse folka har skjønt det! Funk og soul og generelt groove i en vanvittig miks. Paaaartyyy!

Jeg må komme meg på en konsert igjen snart. Tower of Power kommer forresten til Oslo igjen den 17. november. Det er bare å møte opp!

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)