En SSD til jul?

De blir stadig billigere og får stadig bedre ytelse. OCZ’ nyeste SSD-serie, Core V2, er intet mindre enn rå på leseytelse, og koster heller ikke alle skjortene dine. En stk påføres herved ønskelista til jul!

Snaue 2000 kroner må du ut med for 64 GB-varianten. Men da blir du også kongen i gata, med mindre du har en styrtrik nabo som går for et par av 320 GB-utgaven. Er du smågal, setter du to av dem i RAID – og får enda bedre ytelse. Det er lov å drømme! 🙂

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)

jul, ocz, ssd