Dypere myr finnes ikke

Og ikke bare er myra dyp – den er mørk, kald og lukter råte og fordervelse. Myra heter Briskeby og jeg var midt oppi den i dag.

0-1 på hjemmebane i 2. divisjon er trolig det verste jeg har vært med på i fotballsammenheng. Makan til tafatthet, høye skuldre og nervøsitet i tjukke lag.

I dagens kamp mot Tromsø 2 ble det helt tydelig at Kamma mangler ledertyper. Mens Vegard Bjerke var på banen hadde vi bra kontroll, men i hans fravær falt det helt sammen. Midbanen maktet ikke å ta tak. Det var ingen prating, ingen som «gutset» og dro med seg de andre. Det var alt for mange sleivete avleveringer og alt for mye jobbing en og en.

På topp var det svært tafatt og lite vilje. Og de sjansene vi fikk, for vi fikk faktisk en håndfull, ble sølt bort på verste lilleputt-vis.

Nedturene vil liksom ingen ende ta for Kamma.

Men jeg vender nok tilbake til myra likevel. Den har nemlig tørket opp før.

Trua er medfødt. Lenge leve trua!

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)