Den perfekte sofa-PC-en!

11

Er du ute etter en knøttliten og billig bærbar PC? Sjekk ut nett-PC-en Asus Eee PC 1000H. For drøye 3000 kroner får du en ekstremt liten og lett PC.

Til avansert spilling duger den ikke særlig bra, men dersom du har behov for en enkel surfefjøl er dette midt i blinken. Den gjør også susen til litt tyngre oppgaver som Photoshop o.l. Internminnet kan enkelt utvides til 2 GB, fra 1 GB som er standard.

Batteritiden er dessuten svært bra – takket være et 6-cellers batteri – det varer i minst 5 timer. Maskinen leveres ellers med Windows XP som standard operativsystem.

Sjekk priser og les omtaler i prisguiden på Hardware.no.

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)