Den beste Twitter-klienten?

twirlHva er egentlig den eller de beste Twitter-klientene? Selv bruker jeg for tiden Twhirl, og er ganske godt fornøyd. Den lar deg kombinere flere kontoer på en oversiktlig måte. Ytelsen er dog litt så som så – men det gjelder jo også hele Twitter generelt.

En annen populær klient er TweetDeck, som ikke bare støtter Twitter, men også f.eks. Facebook.

I samme åndedrag må også Ping.fm nevnes, som for tiden støtter over 30 tjenester, inkludert Twitter. Dette er en svært spennende tjeneste, som jeg skal sjekke ut i dagene som kommer.

Har du andre gode tips til Twitter-klienter eller andre programmer som kombinerer flere tjenester i ett grensesnitt? Jeg hører gjerne fra deg 🙂

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)