Da var ferien (nesten) over

Denne veggen har jeg bygd i sommer (jada, det mangler som vanlig lister)
Denne veggen har jeg bygd i sommer (jada, det mangler som vanlig lister)

Så var fire ukers sommerferie unnagjort. Det har vært veldig bra – temmelig dårlig vær til tross. Jeg har fått gjort unna et par overhengende oppgaver i hus og heim – blant annet oppdeling av kontor til et ekstra soverom (gjesterom). Hagen har også fått en overhaling, med diverse ny beplantning (roser!), trimming av hekk, nedskjæring av forvokste trær/busker osv.

Det føles helt greit å begynne å jobbe igjen. Jeg må jo innrømme å ha fulgt Tek.no-nettverket, Edda Media og mediebransjen generelt ganske tett også i ferien, og en og annen jobbrelatert e-post har nok blitt lest. Men det blir godt å komme skikkelig igang igjen, ikke minst med tanke på mine nye oppgaver som venter.

Fra og med september begynner jeg nemlig i en ny rolle, som redaktør for Audiovisuelt.no. Vi skal lage Norges beste nettmagasin for folkelige lyd- og bildeprodukter! Det blir utrolig spennende – og jeg gleder med vanvittig til å ta fatt på dette. Kjenner du til noen frilansere eller andre dyktige folk vi burde få med på laget som skribenter – gi lyd!

Men HELT over er ikke årets sommerferie – jeg har fire feriedager til som skal tas ut innen august er omme. Et par av dem blir brukt i forbindelse med årets guttetur – denne gangen med telt, sovepose og selvsagt fiskestang til Femundsmarka. Det blir et eventyr uten like!

Digresjon: Om fire måneders tid er vi i julestria. DET er litt rart å tenke på. Men det er likevel en stund til. Ha en givende og flott høst!

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)