Auto-publisering fra WordPress til Twitter

TwitmeHvorfor ikke la WordPress automatisk poste på Twitter-kontoen din når du legger ut nye blogginnlegg?

Det finnes helt sikkert mange løsninger for dette, men denne guiden er iallfall veldig kjekk, og beskriver hvordan dette kan løses med Twitme.

Tidsbesparende og smart! 🙂

Edit: Du bør imidlertid være forsiktig med å «spamme» Twitter med RSS-feeder. Dersom du poster veldig mange blogginnlegg hver dag er dette neppe en smart løsning. Mikroblogging, somTwitter representerer,  er ikke ensbetydende med en automatisert RSS-feed.

Håvard Røste

Hei, stas at du er innom! Jeg har over 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi, medier og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for tek og medier, men har etter hvert også fått litt sansen for folk. Har hatt roller som journalist, redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef, daglig leder, prosjektleder og klyngeleder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Er for tiden ansatt i den offensive mediebedriften Hamar Media hvor jeg har ansvar for området "Teknologi og Data". Når jeg ikke jobber med medier og tek er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller malerkoster som svinges. Ellers blir fluestanga ALT for lite brukt! :-)