Twitter-portal med potensiale

tvitreDet dukker stadig opp nye tjenester og muligheter i Twitter-sfæren. En av disse er tvitre.no, som er en portal og søkemotor for norske Twitter-brukere.

Her kan du bla deg rundt i Twitter-brukerne basert på ulike kriterier, som geografi, bransje og så videre. Kjendislisten er også på plass, selvsagt.

Tvitre har også en del interessante statistikk-muligheter, og du får en Tvitre-rank basert på hvor mange norske brukere som følger deg.

Du får «din egen» side når du velger å følge @tvitre  – og her er min. Som du ser har jeg i skrivende stund en rank på fantastiske 4428 – som betyr at det er 4427 personer i Norge som har flere norske følgere enn meg.

Bør sjekkes ut!

Share

Håvard Røste

Hei, Håvard Røste til tjeneste! Jeg har nærmere 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for data og digitale medier, men har også etter hvert fått sansen for folk og hva ledelse kan gjøre med mennesker. Har hatt roller som journalist, ansvarlig redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef og daglig leder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Når jeg ikke jobber med næringsutvikling, medier og teknologi, er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller hammeren som svinges. Ellers blir fluestanga alt for lite brukt!