Spillelister for Spotify

spotify_shotSpotify er en knakende bra tjeneste – ingen tvil om det. Jeg betaler gladelig en hundrings i måneden for Premium-versjonen, uten forstyrrende reklameavbrudd og noe bedre lydkvalitet. Samtidig er det ingen tvil om at Spotify kunne vært så mye mer.

Tenk bare så mye mer Spotify kunne gjort rundt det sosiale aspektet. Se sine venners spillelister, se hva andre har lyttet på, ha ulike topplister, anbefalte spillelister osv. Rett og slett bygge et skikkelig community rundt Spotify. Det kommer helt sikkert på et tidspunkt.

Jeg digger å søke rundt etter ny musikk på Spotify, men har mange ganger gått litt tom for nye impulser. Jeg har rett og slett savnet det sosiale aspektet, få enda flere mer inspirasjon rundt hva jeg skal lytte på.

Inntil Spotify selv kommer med bedre løsninger her, finnes det en del «eksterne» kilder som kan inspirere og hjelpe deg til å komme over ny musikk. Her har jeg samlet noen av dem jeg har kommet over:

Listen oppdateres fortløpende. Tips meg gjerne!

Jeg må også dele et par lister jeg selv har spikret sammen:

Share

Håvard Røste

Hei, Håvard Røste til tjeneste! Jeg har nærmere 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for data og digitale medier, men har også etter hvert fått sansen for folk og hva ledelse kan gjøre med mennesker. Har hatt roller som journalist, ansvarlig redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef og daglig leder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Når jeg ikke jobber med næringsutvikling, medier og teknologi, er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller hammeren som svinges. Ellers blir fluestanga alt for lite brukt!