Facebook-meldingen som lar seg redigere

Facebook har merkelig nok ingen mulighet for å redigere meldinger etter at de er publisert. Eller jo, vent litt…!

 

Du har allerede postet et innlegg på Facebook – og ser i etterkant at det inneholder en kjedelig trykkleif. Selvsagt har innlegget fått masse kommentarer og likes. Det vil være kjedelig å slette innlegget for så å poste innlegget på nytt.

Utrolig nok støtter ikke Facebook i utgangspunktet redigering av meldinger, slik f.eks. Google+ gjør. Når du først har postet en melding, blir den slik – med mindre du sletter den og poster på nytt – men da mister du altså eventuelle kommentarer og likes meldingen måtte ha fått i mellomtiden.

Redningen
Det finnes heldigvis en godt skjult redning, men den betinger at du har postet meldingen som et bilde med kommentar. DA kan du nemlig redigere teksten. Klikk inn på tidspunktet for når meldingen ble postet, og deretter «edit». VOILA!

Dermed har du (enda) en god grunn til å publisere veggmeldinger på Facebook som bilder med kommentarer. 403×403 piksler store bilder forresten.

Altså: Bilder som engasjerer. Og bildetekster som lar seg redigere. To fluer! 🙂

(Kilde: Tod Maffin)

Share

Håvard Røste

Hei, Håvard Røste til tjeneste! Jeg har nærmere 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for data og digitale medier, men har også etter hvert fått sansen for folk og hva ledelse kan gjøre med mennesker. Har hatt roller som journalist, ansvarlig redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef og daglig leder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Når jeg ikke jobber med næringsutvikling, medier og teknologi, er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller hammeren som svinges. Ellers blir fluestanga alt for lite brukt!