Lang leveringstid på Octavia TSI

I dag har jeg fått beskjed om at produksjonen av min nye bil blir forsinket – og ikke kommer i gang før uke 35. Det er slett ikke overraskende, men likevel ganske skuffende.

Octavia 1,4 TSI: 15 ukers leveringstid krever en dose tålmodighet
Octavia 1,4 TSI: 15 ukers leveringstid krever en dose tålmodighet

Opprinnelig var produksjon bekreftet fra fabrikk til å begynne uke 26 – men det forstod jeg alt ved bestilling i uke 24 var alt for optimistisk.

Det betyr at total leveringstid på min nye Skoda Octavia 1,4 TSI ser ut til å bli 15 uker – minst. Den ventes å ankomme i Staden i slutten av september.

Jeg overlever det, men det er klart det er småkjipt. Det er uansett verdt å vente på denne god-motoren, som i badass-versjonen med både turbo og kompressor ble kåret til årets motor 2009!

Den som venter…!

Share

Håvard Røste

Hei, Håvard Røste til tjeneste! Jeg har nærmere 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for data og digitale medier, men har også etter hvert fått sansen for folk og hva ledelse kan gjøre med mennesker. Har hatt roller som journalist, ansvarlig redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef og daglig leder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Når jeg ikke jobber med næringsutvikling, medier og teknologi, er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller hammeren som svinges. Ellers blir fluestanga alt for lite brukt!

Bil