Den beste Twitter-klienten?

twirlHva er egentlig den eller de beste Twitter-klientene? Selv bruker jeg for tiden Twhirl, og er ganske godt fornøyd. Den lar deg kombinere flere kontoer på en oversiktlig måte. Ytelsen er dog litt så som så – men det gjelder jo også hele Twitter generelt.

En annen populær klient er TweetDeck, som ikke bare støtter Twitter, men også f.eks. Facebook.

I samme åndedrag må også Ping.fm nevnes, som for tiden støtter over 30 tjenester, inkludert Twitter. Dette er en svært spennende tjeneste, som jeg skal sjekke ut i dagene som kommer.

Har du andre gode tips til Twitter-klienter eller andre programmer som kombinerer flere tjenester i ett grensesnitt? Jeg hører gjerne fra deg 🙂

Share

Håvard Røste

Hei, Håvard Røste til tjeneste! Jeg har nærmere 20 års erfaring fra ulike roller i skjæringspunktet mellom teknologi og kommunikasjon. Utdannet innen systemutvikling og har alltid hatt enorm interesse for data og digitale medier, men har også etter hvert fått sansen for folk og hva ledelse kan gjøre med mennesker. Har hatt roller som journalist, ansvarlig redaktør, produktsjef, kommunikasjonsrådgiver, PR-sjef og daglig leder. I tillegg har jeg erfaring som gründer fra flere bedriftsetableringer. Når jeg ikke jobber med næringsutvikling, medier og teknologi, er det trolig joggeskoene som slites ut, spader som settes i jorden eller hammeren som svinges. Ellers blir fluestanga alt for lite brukt!